Πέμπτη 18 Δεκεμβρίου 2008

Απίστευτοι 'Πρωταγωνιστές'

Εξαιρετική η εκπομπή του Στ. Θεοδωράκη. Πολύ καλά τα ντοκουμέντα και οι διάλογοι με τους φυλακισμένους. Εξαιρετική και η σκηνοθεσία. Από το να παρακολουθούμε τον Μανώλη Κεφαλογιάννη, δεν τίθεται θέμα. Βλέπουμε τους "Πρωταγωνιστές". Συγκλονιστικά τα πλάνα από τους νεαρούς φυλακισμένους που δέχτηκαν επισκεπτήριο από τους γονείς τους.

από το pressmme.
Εξίσου θετικά Θετικά σχόλια διαβάσαμε και στο troktiko.
Συμφωνούμε και επαυξάνουμε γιατί πραγματικά ο Σταύρος Θεοδωράκης είναι από τους πιο ποιοτικούς δημοσιογράφους στην Ελλάδα. Οι εκπομπές του είναι εξαιρετικές και κάποιες από αυτές θα μας μείνουν κυριολεκτικά αξέχαστες.
Εκπληκτικά θέματα, εκπληκτική σκηνοθεσία, εκπληκτική μουσική και τον Σταύρο Θεοδωράκη που δίνει μαθήματα δημοσιογραφικής ποιότητας. Είναι φορές που 'ανατριχιάζεις' με τον μοναδικό τρόπο που παρουσιάζει τις ιστορίες και τα πρόσωπα. Πώς να ξεχάσουμε τις συγκλονιστικές εκπομπές με το Δρομοκαΐτειο, με τα Ναρκωτικά και τα κέντρα Απεξάρτησης, με τους Άστεγους των Αθηνών, με το Άγιο Όρος, με τους Αναρχικούς. Τι να πρωτοθυμηθούμε.
Εκπληκτικός! Συγκλονιστικές εκπομπές! Μακάρι να δούμε σε επανάληψη κάποιες από αυτές τις εκπομπές στο μέλλον. Που τον βλέπουμε; στη βραδινή ζώνη του MEGA, συνήθως Τρίτη στις 24:00.

bbcchinese.com | 新闻主页