Δευτέρα 1 Δεκεμβρίου 2008

Ελληνικά πρότυπα

Αυτά είναι τα Ελληνικά πρότυπα για τους νέους; Η Σοφία Αλιμπέρτη η οποία κάνει τα πρωινά του Σαββατοκύριακου εκπομπές στον ΑΝΤ1; Σε συνέντευξή της στην Βάσια Λόη στην εκπομπή TV weekend, είπε ότι δεν θέλει να κάνει σχέση γιατί της αρέσει να περνάει καλά, επίσης είπε ότι θέλει να σταματήσει του χρόνου τις πρωινές εκπομπές γιατί βαριέται και δεν είναι στο στιλ της να σηκώνεται πρωί πρωί και να κάνει τα ίδια και τα ίδια. Υπενθυμίζουμε ότι είναι χωρισμένη και έχει και δυο μικρά παιδιά. Δηλαδή τι λέει στα παιδιά της; Μην κάνετε σοβαρή σχέση και απλά να περνάτε καλά από εδώ και από εκεί; και επίσης τι άλλο τους λέει; να μην πηγαίνετε για δουλειά πρωί πρωί γιατί η δουλειά είναι βαρετή και καλύτερα να γίνετε τεμπέληδες; Όλα αυτά εντωμεταξύ τα λέει σε μια Ελλάδα που αγωνίζεται από το πρωί μέχρι το βράδυ για το μεροκάματο και για την οικογένειά της. Αλήθεια αυτοί οι άνθρωποι έχουν επαφή με την κοινωνία και με το τι συμβαίνει γύρω τους;
Σε αυτό που συμφωνούμε απόλυτα είναι η γνώμη της για την τηλεθέαση και οι αμφιβολίες της για την AGB. 'δεν μπορούν 1200 μηχανάκια της AGB να ορίζουν την αισθητική 11.000.000 Ελλήνων' είπε πολύ σωστά η κα Αλιμπέρτη.
Εμείς πάντως, θα ζητήσουμε γενικώς από τα τηλεοπτικά κανάλια, να απομακρύνουν επειγόντως από την τηλεόραση τους αμφιβόλου ποιότητας ανθρώπους, γιατί δυστυχώς η τηλεόραση έχει αποκτήσει πλέον τεράστια δύναμη και οι άνθρωποι αυτοί γίνονται κακά πρότυπα για τους νέους.

bbcchinese.com | 新闻主页