Τρίτη 16 Δεκεμβρίου 2008

Ρεσιτάλ Υποκρισίας...

Για να καταλάβετε ότι τα περισσότερα που ακούμε αυτές τις μέρες από τους περισσότερους δημοσιογράφους και ΜΜΕ είναι υπερβολές και ψέμματα , για την εξυπηρέτηση των 'πολιτικών τους παιχνιδιών' και την αύξηση της τηλεθέασης, δείτε τι έγινε σήμερα στην ΕΡΤ. Κάποιοι νεαροί εισέβαλαν στο κρατικό Ραδιομέγαρο στην Αγ. Παρασκευή και κατέλαβαν το στούντιο των ειδήσεων με σκοπό να διαμαρτυρηθούν ειρηνικά. Έχουν βγει λοιπόν οι περισσότεροι δημοσιογράφοι και καταδικάζουν το γεγονός και είναι οργισμένοι που το κράτος ήταν ανίκανο να σταματήσει τους νεαρούς να εισβάλουν και να κάνουν κατάληψη στο κρατικό ραδιοτηλεοπτικό σταθμό. Δίνουν ρεσιτάλ υποκρισίας πάλι, γιατί αν τολμούσε η αστυνομία να εμποδίσει τους νεαρούς να εισβάλουν και να καταλάβουν το στούντιο της ΕΡΤ και αν προσπαθούσε να τους συλλάβει όπως οφείλει, και αυτά γίνονται μόνο με βίαιο τρόπο και όχι με χάδια, όλοι οι δημοσιογράφοι θα καταδίκαζαν μετά την αστυνομία και θα την κατηγορούσαν για φασισμό και βίαιη συμπεριφορά προς τους νεαρούς, που ήθελαν να καταλάβουν την ΕΡΤ για να διαμαρτυρηθούν ειρηνικά.
Γι αυτό λοιπόν μην πιστεύετε τόσο εύκολα όσα ακούτε αυτές τις μέρες και φυσικά μη πιστεύετε σε καμιά περίπτωση ότι έγινε κάποια κοινωνική εξέγερση αυτές τις μέρες. Είναι αστείο και μόνο να λέγετε κάτι τέτοιο. Αυτά τα λένε κυρίως για να πλήξουν την κυβέρνηση και για να δημιουργήσουν ανασφάλεια και εντυπώσεις στον κόσμο για την αύξηση της τηλεθέασης και την εξυπηρέτηση των πελατειακών τους σχέσεων με πολιτικούς και οικονομικούς παράγοντες.

Τα φαινόμενα ακραίας βίας από εγκληματίες κουκουλοφόρους, τους οποίους η 'στειρωμένη' από την πολιτεία αστυνομία τους κοιτάει σαν θεατής, ανίκανη να επιβάλει την τάξη και τον νόμο, δεν ήταν σε καμία περίπτωση κοινωνική εξέγερση. Από την άλλη, οι μαθητές διαδήλωσαν ειρηνικά λόγω της συναισθηματική τους φόρτισης, εξαιτίας του θανάτου του συμμαθητή τους και δυστυχώς κάποιοι από αυτούς, μέσα στην νεανική τους οργή, αντέγραψαν αυτό που τους έδειχνε η τηλεόραση, δηλαδή τους κουκουλοφόρους και φέρθηκαν και αυτοί σαν κουκουλοφόροι χωρίς κουκούλα. Αν δεν έβλεπαν τους κουκουλοφόρους να τα σπάνε, δεν θα πετούσαν ούτε μια πέτρα στους αστυνομικούς. Τα παιδιά αντιγράφουν ότι βλέπουν γύρω τους, ειδικά στην τηλεόραση, και τα ΜΜΕ τους έδωσαν για 'πρότυπο' τους κουκουλοφόρους, οι οποίοι είναι μια 'ζωντανή μολότοφ από επικίνδυνους εγκληματίες σχιζοφρενής' που εξυπηρετούν κάποια 'ειδικά συμφέροντα'.

bbcchinese.com | 新闻主页