Κυριακή 22 Φεβρουαρίου 2009

Πλήρης διάλυση στην ασφάλεια των πολιτών...

Κινηματογραφική απόδραση από τις φυλακές Κορυδαλλού, νωρίς το απόγευμα της Κυριακής. Ελικόπτερο προσγειώθηκε στις φυλακές και σηκώθηκε ξανά αφού παρέλαβε έναν εκ των αδελφών Παλαιοκώστα, το Βασίλη και το συνεργό του Αλκέτ Ριτζάι. Η απόδραση είναι "καρμπόν" παλαιότερης, και πάλι των αδελφών Παλαιοκώστα. Πηγές αναφέρουν ότι μαζί με τον Βασίλη Παλαιοκώστα απέδρασαν και δύο Αλβανοί κρατούμενοι.
πηγή: athina984.gr

Οι τελευταίες πληροφορίες λένε, ότι είχαν απαγάγει τον πιλότο και τον ανάγκασαν να πετάξει προς τον Κορυδαλλό, όπου με ανεμόσκαλα, απέδρασαν τέσσερα άτομα. Υπήρξε και ανταλλαγή πυροβολισμών. Το ελικόπτερο και ο πιλότος βρέθηκαν μετά από λίγη ώρα σε περιοχή κοντά στο Καπανδρίτι και το Πολυδένδρι. Ο πιλότος βρέθηκε φιμωμένος. Όλη η αστυνομία έχει κινητοποιηθεί για να εντοπιστούν οι δραπέτες.

Καλά είναι δυνατόν για δεύτερη φορά μέσα σε τρία χρόνια, να γίνεται απόδραση με ελικόπτερο και μάλιστα ο ίδιος κρατούμενος;! Δηλαδή από τότε δεν έγινε κανένας σχεδιασμός και δεν πάρθηκε κανένα μέτρο, ώστε να μην επαναληφθεί κάτι τέτοιο; Απίστευτο και να φανταστείτε ότι τότε οι αρχές λέγαν ότι τέτοιες αποδράσεις γίνονται μια φορά στα 100 χρόνια. Αύριο μάλιστα ο Παλαιοκώστας θα δικάζοταν για την προηγούμενη απόδρασή του με ελικόπτερο! Μπάχαλο και πλήρης διάλυση. Προχειρότητα και ανοργανωσιά σε όλες τις βαθμίδες. Πραγματικά είναι τραγικό αυτό που συμβαίνει στην Ελληνική Αστυνομία, η οποία δείχνει να είναι εντελώς ανίκανη να προστατέψει τους πολίτες και να διαφυλάξει την ασφάλεια στην χώρα. ΄Ηρθε η ώρα να πάνε κάποιοι σπίτια τους και να γίνουν αποφασιστικές και τολμηρές αλλαγές στην αστυνομία.

bbcchinese.com | 新闻主页