Τρίτη 10 Φεβρουαρίου 2009

Οι καλύτεροι 'σεφ' των ΜΜΕ


Κλείστε επειγόντως την τηλεόραση γιατί είναι επικίνδυνη. Τόσες ανοησίες μαζεμένες δεν έχουμε ξανακούσει ποτέ. Μην ακούτε όλα αυτά περί κρίσης και ανικανότητας της κυβέρνησης. Τίποτα δεν ισχύει. Κάντε μια βόλτα το βράδυ στην Αθήνα και θα καταλάβετε, δεν πέφτει καρφίτσα στα μαγαζιά. Τόσο κόσμο δεν είχε ποτέ. Είναι όλα 'μαγειρεμένα' και σερβιρισμένα από τους καλύτερους 'σεφ' της δημοσιογραφίας. Ούτε τόσο μεγάλη κρίση υπάρχει, ούτε η κυβέρνηση είναι ανίκανη.
Ο Γιώργος Παπανδρέου από την άλλη, είναι πολύ σημαντικός, ικανός και ηθικός πολιτικός και όλοι θα τον θέλανε σε κυβερνητικό πόστο, ίσως ακόμα και για πρωθυπουργό, αλλά από πίσω του ακολουθεί το χάος. Δείτε για παράδειγμα τους 'καμένους' πολιτικά Α.Λομβέρδο και Ε.Βενιζέλο που είχαν πέσει με τα μούτρα να τον φάνε. Θυμάστε τον κ. Λομβέρδο που έκανε κάτι 'χειρονομίες' στην Βουλή εναντίον του Γιώργου Παπανδρέου στην διάρκεια της εκλογικής διαμάχης για το ποιός θα είναι ο επόμενος αρχηγός του ΠΑΣΟΚ μετά την τελευταία του ήττα από την ΝΔ; Νομίζει ο κ. Λομβέρδος ότι οι ψηφοφόροι του ΠΑΣΟΚ το ξεχάσαν; Κάνει λάθος. Θα το δείτε στις επόμενες εκλογές. Θυμάστε τον κ. Βενιζέλο που πριν ακόμα καλά χάσει το ΠΑΣΟΚ τις προηγούμενες εκλογές πήγε να 'φάει' την εξουσία από τον κ. Παπανδρέου; Που είναι τώρα οι κύριοι αυτοί που τον πρόδωσαν με την πρώτη ευκαιρία;
Εμείς πιστεύουμε ότι ακόμα και αν χάσει το ΠΑΣΟΚ τις επόμενες εκλογές από την ΝΔ, ο Γ. Παπανδρέου πρέπει να παραμείνει πρόεδρος του ΠΑΣΟΚ.

bbcchinese.com | 新闻主页