Τρίτη 3 Φεβρουαρίου 2009

Τα χουν δώσει όλα για τον Γιώργο!

Κάποιοι 'μεγάλοι' δημοσιογράφοι ξαφνικά θέλανε τα τρακτέρ μέσα στην Αθήνα. Φαντάζεστε τι θα γινόταν αν άφηναν τους αγρότες, κάποιοι από τους οποίους σύμφωνα με πληροφορίες ήταν οπλισμένοι, να βγούνε στους δρόμους; Φαντάζεστε να εμφανίζονταν και οι γνωστοί κουκουλοφόροι στην πορεία; Έχουν αντίληψη πόσο επικίνδυνο θα ήταν κάτι τέτοιο; Ξέρουν ότι είναι παράνομο να κυκλοφορούν τρακτέρ στους δρόμους της πόλης; Υπάρχουν νόμοι σε αυτή την χώρα;


Βέβαια από την άλλη, αν τους άφηναν, μετά οι ίδιοι δημοσιογράφοι θα κατηγορούσαν την κυβέρνηση που άφησε τους αγρότες να βγούνε στους δρόμους της Αθήνας και την αστυνομία που ήταν ανίκανη και δεν αντέδρασε δυναμικά. Δηλαδή όπως και να έχει το αποτέλεσμα είναι το ίδιο. Η υποκρισία και τα πολιτικά παιχνιδάκια στο μεγαλείο τους και ξαφνικά οι δημοσιογράφοι κλαίγανε με τα δάκρυα του Γιώργου από τα καπνογόνα. Συγκινήθηκαν! Τα χουν δώσει όλα για να βγει ο Γιώργος Παπανδρέου.
Ίσως να είναι καλύτερος και ίσως όχι ο πρόεδρος του ΠΑΣΟΚ, αλλά είναι πλέον τόσο υπερβολική η στήριξη του ΠΑΣΟΚ και του Γιώργου Παπανδρέου από κάποιους δημοσιογράφους, που ο κόσμος γελάει μαζί τους. Δεν έχουν καμιά αίσθηση για το τι πιστεύει πραγματικά ο κόσμος. Φυσικό είναι αφού οι περισσότεροι είναι κλεισμένοι στον μικρόκοσμό τους. Οι μισές αναλύσεις που κάνουν είναι εντελώς άσχετες με την πραγματικότητα. Για παράδειγμα ο απλός κόσμος θέλει μια δυνατή αστυνομία που να επιβάλει τους νόμους και την τάξη στην πόλη και δεν θέλει κανένα κουκουλοφόρο να σπάει και κανένα αγρότη να κυκλοφορεί με τρακτέρ στην πόλη. Μόνο κάποιοι δημοσιογράφοι το θέλουν αυτό για να έχουν ειδήσεις να πουλάνε και να παίζουν τα πολιτικά τους παιχνίδια.

bbcchinese.com | 新闻主页