Πέμπτη 13 Νοεμβρίου 2008

Ποινική δίωξη σε Καρβέλα - Πάνια

Σύμφωνα με την ασφάλεια, χθες το βράδυ, στις 11:00 το βράδυ, το ζεύγος Καρβέλα - Πάνια δεν σταμάτησαν το αυτοκίνητό τους σε σήμα αστυνομικών, με αποτέλεσμα να ακολουθήσει καταδίωξη στη Λεωφ. Βάρης-Κορωπίου από έξι περιπολικά. Όταν κατάφεραν να προσεγγίσουν το όχημα του συνθέτη και οι άνδρες της αστυνομίας βγήκαν για να κατευθυνθούν προς το αυτοκίνητο του, ο κ. Καρβέλας ανέπτυξε και πάλι ταχύτητα με αποτέλεσμα να ακολουθήσει και δεύτερη καταδίωξη. Τελικά οι αστυνομικοί κατάφεραν να ακινητοποιήσουν το αυτοκίνητο, αλλά οι επιβάτες κατέβασαν τις ασφάλειες και κλειδώθηκαν μέσα ζητώντας να παραστεί εισαγγελέας, όπως και έγινε. Στην συνέχεια οδηγήθηκαν στο Α.Τ. Βάρης και την Πέμπτη το πρωί στα δικαστήρια στην Ευελπίδων.

Ποινική δίωξη για παραβάσεις του Κώδικα Οδικής Κυκλοφορίας, απείθεια, εξύβριση και απειλή σε βαθμό πλημμελήματος, ασκήθηκε κατά του Νίκου Καρβέλα και της Αννίτας Πάνια. Συνολικά, το πρόστιμο που καλούνται να πληρώσουν για τις παραβάσεις ανέρχεται σε 4.300 ευρώ.Ο Καρβέλας υπέβαλε μηνύσεις στους αστυνομικούς για απρεπή συμπεριφορά.
Φανταστείτε ένας απλός πολίτης να τολμούσε να μην σταματήσει σε μπλόκο και να βρίσει και να αντισταθεί στους αστυνομικούς τι θα πάθαινε.

bbcchinese.com | 新闻主页