Δευτέρα 5 Ιανουαρίου 2009

Τον ξεφτίλισε!

Πολύ καλά τα είπε η Ντόρα Μπακογιάννη στον Μάκη Τριανταφυλλόπουλο στο δελτίο ειδήσεων του ALTER. Κυριολεκτικά τον ξεφτίλισε λέγοντάς του ότι δεν μιλάει με αυτόν που έβγαλε στην εκπομπή του να μιλήσει και να πει την γνώμη του ο δολοφόνος του άντρα της. Δεν μιλάει με αυτόν που παρουσίασε τον δολοφόνο του Μπακογιάννη και μέλος της 17Νοέμβρη, ο οποίος έχει καταδικαστεί δυο φορές σε ισόβια, σαν να είναι ο πρωθυπουργός και να έχει άποψη για όλα. Στην συνέχεια ειρωνεύτηκε τον κ. Τριανταφυλλόπουλο ότι παριστάνει τον προστάτη και μαχητή της κοινωνίας και της Δημοκρατίας.

Σωστή ήταν και η άποψη του Γ. Τράγκα που είπε ότι ο πιο καλά εκπαιδευμένος αστυνομικός να ήταν στην θέση του αστυνομικού που πυροβολήθηκε, πως θα ήξερε ότι κάποιος μες στο σκοτάδι τον σημαδεύει να τον σκοτώσει. Τι θα έκανε δηλαδή περισσότερο;

Δεν έχει καμιά σχέση η εκπαίδευση και μην κοροϊδευόμαστε. Όταν κάποιος σε σημαδεύει μες στην νύχτα δεν μπορείς να κάνεις και πολλά για να αποφύγεις το μοιραίο, εκτός αν έχεις τηλεπαθητικές και μαντικές ικανότητες. Εξάλλου τι θέλουμε στην τελική; Θέλουμε να φυλάνε την Αθήνα ειδικές δυνάμεις καταδρομών;
Ελπίζουμε η αστυνομία να ασκήσει με αυστηρότητα τους νόμους και να συλλάβει άμεσα τους δολοφόνους και όλους όσους 'τρομοκρατούν' τους πολίτες όλο αυτό το διάστημα και να τιμωρηθούν παραδειγματικά. Κάποιοι δημοσιογράφοι και πολιτικοί που παριστάνουν τους επαναστάτες και ενισχύουν αυτούς τους εγκληματίες, καλά θα κάνουν να αλλάξουν στάση άμεσα και να εξαφανιστούν από τα ΜΜΕ. Ας πάνε καμιά βόλτα με τις 'αυτοκινητάρες' και τις 'σκαφάρες' τους στο εξωτερικό για λίγο καιρό, ή και για μόνιμα, να πάρουν καθαρό 'αέρα'. Εξάλλου δεν φαίνεται να συμπαθούν και πολύ την Ελλάδα.

Δεν υπάρχουν επαναστάτες και αντάρτικο και άλλες τέτοιες μπούρδες. Υπάρχουν δολοφόνοι και επικίνδυνοι σχιζοφρενής και θα πρέπει να οδηγηθούν στην φυλακή άμεσα και μόνιμα. Η 17 Νοέμβρη δηλαδή ήταν επαναστάτες; Μια ομάδα από σχιζοφρενής δολοφόνους ήταν. Μια ομάδα από άχρηστους και επικίνδυνους βλάκες ήταν και τίποτα παραπάνω. Δολοφόνοι και άχρηστοι που δεν πρέπει να έχουν κανένα απολύτως δικαίωμα λόγου και ύπαρξης στην κοινωνία. Ο λόγος τους είναι προσβολή προς όλους τους ευσυνείδητους και ειρηνικούς πολίτες της Δημοκρατίας και η δικαιοσύνη τους καταδικάζει σε ισόβια.

bbcchinese.com | 新闻主页