Παρασκευή 27 Φεβρουαρίου 2009

ΚΑΡΝΑΒΑΛΟΔΗΜΟΣΙΟΓΡΑΦΟΙ...

από το syllektiko-pazari.blogspot.com - Καρναβάλι της Πάτρας


















Πέμπτη 26 Φεβρουαρίου 2009

Μέχρι και ο Καραγκιόζης τους σιχάθηκε...







Τρίτη 24 Φεβρουαρίου 2009

Η αυτοκρατορία αντεπιτίθεται...

Φανταστείτε πόσο τραγική είναι η κατάσταση, που μόλις 5 χρόνια μετά το τέλος της 'αυτοκρατορίας' του ΠΑΣΟΚ, που επί δεκαετίες λεηλάτησε και κατέστρεψε την Ελλάδα και είναι ο κύριος υπεύθυνος για την κατάντια της χώρας, το έχουμε φέρει πάλι μπροστά και είναι πολύ πιθανόν να κερδίσει τις εκλογές και να πάρει και πάλι την εξουσία! Και ουσιαστικά με τα ίδια πρόσωπα! Απίστευτο! Θαύμα! Αλήθεια, άλλα κόμματα δεν υπάρχουν να κυβερνήσουν;
Το ΠΑΣΟΚ δεν είναι το κόμμα που έχει στήσει τόσα χρόνια όλο αυτό τον άχρηστο κρατικό μηχανισμό και έχει διδάξει τον βρώμικο δημόσιο βίο στους Έλληνες; Το ΠΑΣΟΚ δεν δημιούργησε αυτήν την διεφθαρμένη και τριτοκοσμική Ελλάδα; Όποια πέτρα και αν σηκώσεις αυτό γράφει από κάτω.! Μην κρυβόμαστε πίσω από το δάχτυλό μας.
Μπορεί ο Γ. Παπανδρέου να αλλάξει τα πάντα και να φέρει τα πάνω κάτω; Είναι πολύ έντιμος και ικανός και εμπνέει εμπιστοσύνη, αλλά έχει όμως την διάθεση να στήσει μια καινούρια και ανανεωμένη 'πολιτική ομάδα' που θα είναι ουσιαστικά ένα νέο κόμμα; Ο Κ. Καραμανλής, ο οποίος ξεκίνησε κάπως έτσι, στο τέλος την πάτησε με όλους αυτούς που μάζεψε γύρω του. Δεν κατάφερε να φέρει τα πάνω κάτω, τουλάχιστον μέχρι τώρα και δεν τον βοηθούν και οι συγκυρίες.
Και φτάνει πια με όλη αυτή την τυπική πολιτική κόντρα. Τα ίδια και τα ίδια. Σας έχει σιχαθεί ο κόσμος. Έχετε καταντήσει αηδία. Δεν μπορείτε να μιλάτε και να φέρεστε πολιτισμένα και να συνεννοηθείτε όλοι μαζί σε ένα τραπέζι, για ένα καλύτερο αύριο;

Ελληνοφρένεια...


Θαύμα!

Από την Ελληνοφρένεια.

Θαύμα!!!!, μόλις πέντε χρόνια μετά...το ΠΑΣΟΚ μπροστά σε όλες τις δημοσκοπήσεις, πάει ολοταχώς για την νίκη...

Νέα δημοσκόπηση από το ΠΑΣΟΚΙΚΟ blog

Νέα online δημοσκόπηση από το ΠΑΣΟΚΙΚΟ blog. Μαντέψτε ποιο κόμμα είναι πρώτο.

Δείτε την δημοσκόπηση εδώ και ψηφίστε και εσείς.


http://press-gr.blogspot.com/

Δευτέρα 23 Φεβρουαρίου 2009

Απίστευτο θράσος και ανευθυνότητα από τους υπεύθυνους των κρατικών μηχανισμών...

Ο διοικητής Υ.Π.Α. Ντίνος Κωνσταντινίδης βγαίνει στα κανάλια και λέει εμμέσως πλην σαφώς ότι μπορεί να πάρει όποιος θέλει ένα ελικόπτερο και να πετάει όπου θέλει. Αν είναι δυνατόν. Στην εκπομπή πρόσωπο με πρόσωπο με τον Ν. Χατζηνικολάου στον ALTER, βγήκε τηλεφωνικά και είπε ότι το ελικόπτερο είναι το ίδιο με ένα ταξί! Μάλιστα είχε και επιθετικό ύφος για όσους κατηγορούν το κράτος ότι είναι αφύλακτο και διάτρητο και ότι δεν είναι δυνατόν ένα ελικόπτερο να πετάει ανεξέλεγκτο πάνω από την πρωτεύουσα. Απίστευτο θράσος και προκλητικότητα. Τι εννοεί; Ότι δηλαδή μπορεί να πάρει όποιος θέλει ένα ελικόπτερο, ο οποίος για παράδειγμα μπορεί να είναι ένας τρομοκράτης, και να πετάει πάνω από μια πόλη 5 εκ. ανθρώπων, και κανένας να μην το ελέγχει και να μην παρακολουθεί την πορεία του; Σχέδιο πτήσης δεν υπάρχει; Αν αλλάξει πορεία, δεν πρέπει να γίνει άμεσα εναέριος έλεγχος;
Δεν υπάρχει λέει παραβίαση των κανονισμών εναέριας κυκλοφορίας και δεν είμαστε σε πόλεμο! Δεν μπορούμε να καταλάβουμε πως είναι δυνατόν ο διοικητής της Υπηρεσίας Πολιτικής Αεροπορίας να μιλάει τόσο ανεύθυνα και να δίνει τόσο παιδιάστικα και γελοία επιχειρήματα για να δικαιολογήσει την πλήρη ανικανότητα και διάλυση των κρατικών μηχανισμών. Δηλαδή αν πετάξει ένα ελικόπτερο και προσγειωθεί στο Πεντάγωνο ή έξω από την Βουλή δεν υπάρχει κανένα πρόβλημα και καμιά παραβίαση των κανονισμών επειδή δεν είμαστε σε πόλεμο; και αν ο πιλότος είναι τρομοκράτης και αρχίζει και πετάει βόμβες, δεν τρέχει και τίποτα για τον διοικητή της Υ.Π.Α; Δεν υπάρχει πάλι καμιά παραβίαση των κανονισμών; Αν όντως δεν υπάρχει, τότε αύριο να αλλάξει η νομοθεσία, το σύνταγμα και οι κανονισμοί και να υπάρχουν αυστηρότατοι κανόνες στην εναέρια κυκλοφορία. Αν όμως υπάρχουν κανονισμοί, που σίγουρα υπάρχουν, και έχουν παραβιαστεί, τότε να παραιτηθεί και να αποδοθούν ποινικές ευθύνες.
Αλήθεια όλα αυτά τα χρήματα που ξοδεύτηκαν κατά την διάρκεια των Ολυμπιακών αγώνων για την εγκατάσταση συστημάτων ασφάλειας για την πρωτεύουσα, ειδικά για απειλές από αέρα, δεν λειτουργούν; Δεν υπάρχουν; Τι έγιναν τα χρήματα αυτά; Θέμα Εθνικής ασφάλειας δεν υπάρχει; Το υπουργείο Εθνικής άμυνας δεν έχει ευθύνες; Δεν θα έπρεπε να σηκωθεί στρατιωτικό αεροσκάφος; Δεν λειτουργεί τίποτα σε αυτή την χώρα; Καταλαβαίνεται τώρα ποιοι μας διοικούν σε αυτό το κράτος; Μην αναρωτιόμαστε λοιπόν γιατί πάμε από το κακό στο χειρότερο και όλα είναι υπό διάλυση. Πως θα πάμε μπροστά όταν υπάρχει τόση ανικανότητα και ανευθυνότητα στους υπεύθυνους των κρατικών μηχανισμών και όταν υπάρχει τέτοια νοοτροπία, απειθαρχία στους κανονισμούς, προχειρότητα και ανοργανωσιά.

Τους κάνουν τα χατήρια στην φυλακή για να είναι καλά παιδιά...

Ο πρώην αρχιφύλακας του Κορυδαλλού Αντώνης Αραβαντινός είπε στο κεντρικό δελτίο ειδήσεων του ALTER ότι οι φύλακες κάνουν δημόσιες σχέσεις με τους κρατούμενους, γιατί θέλουν να τα έχουν καλά μαζί τους επειδή τους φοβούνται! Ότι θέλουν το έχουν, αρκεί να μην κάνουν φασαρίες και να είναι καλά παιδιά! Απίστευτα πράγματα! Είναι δυνατόν λέει ο φρουρός να πυροβολήσει κάποιον που πάει να δραπετεύσει και να γίνει δολοφόνος για χίλια ευρώ;! Δεν έχει άδικο σε αυτό, γιατί μετά άντε να ξεμπλέξει καταρχήν με την Ελληνική νομοθεσία και δεύτερον με τους δημοσιογράφους που θα τον σταυρώσουν δημοσίως, επειδή απλά έκανε το καθήκον του, όπως κάνουν πάντα με τους αστυνομικούς. Τελικά τι αστυνομικούς θέλουν; Γλάστρες για πότισμα ή Αστυνομικούς κανονικούς; Γιατί οι κανονικοί αστυνομικοί αν χρειαστεί πυροβολούν.

Και κάτι άλλο, ακούμε τελευταία από τα ΜΜΕ να λένε ότι ο Παλαιοκώστας δεν είναι επικίνδυνος επειδή δεν έχει σκοτώσει ποτέ κανέναν. Θεό τον έχουν κάνει στα ΜΜΕ. Ρομπέν των φτωχών. Σας προτείνουμε να του δώσετε τα παιδιά σας να τα φυλάει αφού τον θεωρείται τόσο καλό άνθρωπο. Προφανώς δεν το έχουν συνειδητοποιήσει, αλλά είναι θέμα τύχης το ότι δεν έχει σκοτώσει κάποιον ακόμα γιατί είναι άκρως επικίνδυνος. Και φτάνει πια ο χαβαλές και τα αστεία με τα τόσο σοβαρά και επικίνδυνα γεγονότα από κάποιους δημοσιογράφους και αναλυτές της τηλεόρασης και του ραδιοφώνου. Έχετε καταντήσει καραγκιόζηδες. Πιστέψτε μας δεν γελάει κανένας τόσο πολύ με όλα αυτά που συμβαίνουν. Η πλάκα έχει και όρια. Λίγο σοβαρότητα.

Ούνα φάτσα, ούνα ράτσα!



κάντε κλίκ εδώ...


από το http://apneagr.blogspot.com/







Ελληνική διαδικτυακή πύλη για την οικογένεια...


Από το familyclub

Η ΠΡΩΤΗ Ελληνική διαδικτυακή πύλη για την οικογένεια, τους γονείς, τα παιδιά και όχι μόνο είναι ΓΕΓΟΝΟΣ !!!
Από την Δευτέρα 23 Φεβρουαρίου 2009 το Family Club θα γίνει η καθημερινή σας συνήθεια και παρέα !!!
Στην ηλεκτρονική διεύθυνση
http://www.familyclub.gr/ (αλλά και http://www.familyportal.gr/ ) θα βρείτε θέματα γύρω από την υγεία, την ψυχολογία, την διασκέδαση, τον γάμο, την βάπτιση και πολλά θέματα που αφορούν την Ελληνική οικογένεια αλλά και ένα υπέροχο παρεάκι στο forum μας !!!
Δημιουργούμε το Οικογενειακό club της Ελλάδας με προσφορές για τα μέλη, κληρώσεις δώρων και διαγωνισμούς !!!
Ενημέρωση ΜΟΝΟ με υπογεγραμμένα από ειδικούς άρθρα και πολλές πολλές εκπλήξεις !!!
Σας περιμένουμε !!!

Κυριακή 22 Φεβρουαρίου 2009

Η στιγμή της απόδρασης...











Γιατί δεν πυροβόλησαν τους δραπέτες όταν πλησίαζαν ή όταν ανέβαιναν στο ελικόπτερο; Γιατί δεν πυροβόλησαν προς το ελικόπτερο ώστε να το αποτρέψουν να πλησιάσει και να αιωρηθεί πάνω από την φυλακή; Γιατί δεν απογειώθηκε κανένα ελικόπτερο ή αεροπλάνο της αστυνομίας ή του στρατού,την στιγμή που ένα ελικόπτερο πετούσε και έκανε επικίνδυνους ελιγμούς πάνω από την Αθήνα, δηλαδή την πρωτεύουσα του Ελληνικού κράτους; Δηλαδή όποιος θέλει μπορεί να πάρει ένα ελικόπτερο και να κάνει ελιγμούς πάνω από την Αθήνα; Ακόμα και ένας τρομοκράτης; Εκτός από θέμα Δημόσιας Τάξης δεν τίθεται και θέμα Εθνικής Άμυνας;

Πλήρης διάλυση στην ασφάλεια των πολιτών...

Κινηματογραφική απόδραση από τις φυλακές Κορυδαλλού, νωρίς το απόγευμα της Κυριακής. Ελικόπτερο προσγειώθηκε στις φυλακές και σηκώθηκε ξανά αφού παρέλαβε έναν εκ των αδελφών Παλαιοκώστα, το Βασίλη και το συνεργό του Αλκέτ Ριτζάι. Η απόδραση είναι "καρμπόν" παλαιότερης, και πάλι των αδελφών Παλαιοκώστα. Πηγές αναφέρουν ότι μαζί με τον Βασίλη Παλαιοκώστα απέδρασαν και δύο Αλβανοί κρατούμενοι.
πηγή: athina984.gr

Οι τελευταίες πληροφορίες λένε, ότι είχαν απαγάγει τον πιλότο και τον ανάγκασαν να πετάξει προς τον Κορυδαλλό, όπου με ανεμόσκαλα, απέδρασαν τέσσερα άτομα. Υπήρξε και ανταλλαγή πυροβολισμών. Το ελικόπτερο και ο πιλότος βρέθηκαν μετά από λίγη ώρα σε περιοχή κοντά στο Καπανδρίτι και το Πολυδένδρι. Ο πιλότος βρέθηκε φιμωμένος. Όλη η αστυνομία έχει κινητοποιηθεί για να εντοπιστούν οι δραπέτες.

Καλά είναι δυνατόν για δεύτερη φορά μέσα σε τρία χρόνια, να γίνεται απόδραση με ελικόπτερο και μάλιστα ο ίδιος κρατούμενος;! Δηλαδή από τότε δεν έγινε κανένας σχεδιασμός και δεν πάρθηκε κανένα μέτρο, ώστε να μην επαναληφθεί κάτι τέτοιο; Απίστευτο και να φανταστείτε ότι τότε οι αρχές λέγαν ότι τέτοιες αποδράσεις γίνονται μια φορά στα 100 χρόνια. Αύριο μάλιστα ο Παλαιοκώστας θα δικάζοταν για την προηγούμενη απόδρασή του με ελικόπτερο! Μπάχαλο και πλήρης διάλυση. Προχειρότητα και ανοργανωσιά σε όλες τις βαθμίδες. Πραγματικά είναι τραγικό αυτό που συμβαίνει στην Ελληνική Αστυνομία, η οποία δείχνει να είναι εντελώς ανίκανη να προστατέψει τους πολίτες και να διαφυλάξει την ασφάλεια στην χώρα. ΄Ηρθε η ώρα να πάνε κάποιοι σπίτια τους και να γίνουν αποφασιστικές και τολμηρές αλλαγές στην αστυνομία.

Πήρε την κατηφόρα ...

Την 'κατηφόρα' έχει πάρει ο Μάκης Τριανταφυλλόπουλος εξαιτίας του 'πολέμου' που έχει ανοίξει με τα Blogs. Ειδικά με τον δημοσιογράφο Γιάννη Παπαγιάννη και το pressmme.blogspot.com τον οποίο κατηγορεί και τον 'στολίζει' με διάφορους απαράδεκτους χαρακτηρισμούς μέσα από την zougla.gr, για τις 'διαβολικές' αναρτήσεις του, σχετικά με τον πρώην υφυπουργό υγείας της ΝΔ, Γ. Κωνσταντόπουλο. Τόσο κόσμο έχει κάψει ο Μάκης Τριανταφυλλόπουλος με τις κρυφές κάμερες τόσα χρόνια και την κίτρινη 'δημοσιογραφία' του, τώρα ξαφνικά επιτίθεται σε ένα συνάδελφό του επειδή τράβηξε μια κρυφή φωτογραφία; Απίστευτα πράγματα και δεν νομίζουμε ότι είναι τυχαία.
κάντε κλικ και διαβάστε πως του απαντά ο δημοσιογράφος από το pressmme.

Οι 100 σημαντικότεροι Έλληνες όλων των εποχών από τον ΣΚΑΪ...


''ΚΑΤΑΓΓΕΛΙΑ''

Εκεί στον ΣΚΑΪ δεν πάνε καλά. Είναι απαράδεκτο αυτό που συμβαίνει. Είναι δυνατόν στους 100 μεγάλους Έλληνες όλων των εποχών να μην υπάρχει ο....

τσολιάς της Ελληνοφρένειας; ... και να υπάρχει ο Λάκης Λαζόπουλος;

Σάββατο 21 Φεβρουαρίου 2009

Ένα τραγούδι για την Ελλάδα...

Για αυτούς που έχουν ζήσει ή ζούνε στο εξωτερικό και καταλαβαίνουν τι σημαίνει Ελλάδα ...ένα τραγούδι για την Ελλάδα... από τον μοναδικό Νίκο Παπάζογλου...























Μικρό κοριτσάκι χρειάζεται αίμα ΑΒ+




Όλη η Αθήνα μια γιορτή


Πέμπτη 19 Φεβρουαρίου 2009

Αυτό είναι ρεπορτάζ...

Εκπληκτικό ρεπορτάζ, ζωντανά στον αέρα του EXΤRA 3. Πήραν τηλέφωνο στο 170 για να δώσουν υποτίθεται πληροφορίες για τους τρομοκράτες ζωντανά στο 'Αποκαλυπτικό Δελτίο'. Τους απάντησε κάποιος, που τους είπε να περιμένουν, τους έδωσε μετά από λίγο σε άλλον, ο οποίος ήταν από την αντιτρομοκρατική υπηρεσία και μιλούσε σαν να κοιμόταν όρθιος, δεν τους έκανε καμιά ουσιαστική και σοβαρή ερώτηση και το έκλεισε βιαστικά. Μιλούσε δηλαδή σαν να βαριόταν. Δηλαδή μπάχαλο και προχειρότητες. Κανένας επαγγελματισμός και καμιά οργάνωση στην αστυνομία. Αποκαλυπτικό ρεπορτάζ από τον μέτρ του είδους Γιάννη Παπαγιάννη.
Για μας όλα αυτά δείχνουν ότι εκτός από την προχειρότητα, την ανοργανωσιά και την απειθαρχία στους νόμους και τους κανονισμούς σε αυτή την χώρα, υπάρχει και άλλο ένα πολύ σοβαρό πρόβλημα που ίσως να είναι το πιο σοβαρό από όλα και να είναι η πηγή όλων των άλλων προβλημάτων. Τι εννοούμε; Εννοούμε ότι όλοι οι μισθοί στην Ελλάδα, όπως και στην αστυνομία, είναι τόσο χαμηλοί σε σχέση με το κόστος της ζωής, που όλοι δουλεύουν πλέον σαν να κάνουν αγγαρεία. Δεν ενδιαφέρονται να κάνουν την δουλειά τους σωστά και πειθαρχημένα, αλλά απλά να περάσει η ώρα και να σχολάσουν. Όλοι αμείβονται πολύ χαμηλά σε σχέση με το κόστος διαβίωσης και με τις ώρες που δουλεύουν. Είναι επομένως λογικό να συμβαίνει αυτό, γιατί όλοι δουλεύουν πολύ περισσότερο από ότι θα έπρεπε και πληρώνονται με αστείους μισθούς, σε μια χώρα που δεν τους παρέχει την αντίστοιχη ποιότητα διαβίωσης με αυτά που τους ζητάει. Και δεν μιλάμε μόνο για τους υπαλλήλους, αλλά και για τους προϊσταμένους, τους διευθυντές και τους πάντες. Τι περιμένουμε λοιπόν να συμβεί; Είναι δυνατόν σε μια χώρα που το μέσο ενοίκιο έχει φτάσει τα 450-500 ευρώ και οι μισθοί είναι 700-800 ευρώ, να απαιτούμε να κάνουν κάποιοι σωστά την δουλειά τους; Ηλίθιοι είναι; Γιατί να δουλέψουν σωστά; Ποιο είναι το κέρδος τους; Να τους πούνε μπράβο οι δημοσιογράφοι, οι οποίοι ταυτόχρονα τους ξεφτιλίζουν π.χ. όταν παίρνουν αύξηση στον μισθό; Ούτε που τους νοιάζει γιατί τα μπράβο δεν τρώγονται. Είναι δυνατόν η αστυνομία, φανερή και μυστική, να κάνει σωστά την δουλειά της με τέτοιους μισθούς; Και πολλά κάνουν.

Αδύναμο το ΠΑΣΟΚ...

Σε online δημοσκόπηση που έγινε σε ένα δημοφιλές ΠΑΣΟΚΙΚΟ blog το press-gr.blogspot.com , η ΝΔ βγήκε δεύτερη με 15% !! ενώ το ΠΑΣΟΚ πρώτο με 39% !!(κάντε κλικ στην εικόνα). Τι σημαίνει αυτό; Ότι λίγοι εμπιστεύονται και πιστεύουν ότι το ΠΑΣΟΚ μπορεί να κάνει κάτι καλύτερο αν πάρει την εξουσία και γίνει κυβέρνηση, αφού ούτε στο δικό τους blog, ένα blog που το διαβάζουν και το στηρίζουν κυρίως ψηφοφόροι του ΠΑΣΟΚ, δεν μπορούν να το βγάλουν πρώτο, αυτοδύναμο και με μεγάλη διαφορά. Τουλάχιστον μέχρι τώρα, γιατί ο Γιώργος Παπανδρέου είναι αρκετά ικανός και έντιμος πολιτικός και αυτό το ξέρουν όλοι οι ψηφοφόροι. Το κακό είναι όμως ότι δεν έχει 'καλή ομάδα', έχει πολλούς που τον πρόδωσαν και θέλουν να τον 'φάνε' με την πρώτη ευκαιρία π.χ. τους πολιτικά καμένους Ε.Βενιζέλο και Α.Λομβέρδο οι οποίοι θα πάρουν το μάθημά τους από τους ίδιους τους ΠΑΣΟΚΤΖΗΔΕΣ και μην ξεχνάμε ότι το ΠΑΣΟΚ έχει την μεγαλύτερη ευθύνη για την κατάντια της χώρας και όλοι φοβούνται μήπως ξαναγίνουν τα ίδια. Από την άλλη, με την ΝΔ άλλαξε τίποτα; όχι, αλλά δεν κυβέρνησε κάτω από τις καλύτερες συγκυρίες, ενώ το ΠΑΣΟΚ τις είχε όταν κυβερνούσε και θα μπορούσε να είχε κάνει πολλά γι αυτό τον τόπο, τόσα χρόνια.

Ένα ακόμα τραγουδάκι από τους καλύτερους DJ...


κάντε κλίκ
Αν σας θυμίζει κάτι, είναι γιατί παίζει τελευταία σε τηλεοπτική διαφήμιση αυτοκινήτου.



Live online μπουζούκια με Πέγκυ Ζήνα για το βράδυ της Τσικνοπέμπτης

Live online μπουζούκια για το βράδυ της Τσικνοπέμπτης από την zougla.gr. H zougla.gr θα αναμεταδώσει live απόψε το πρόγραμμα από το κέντρο διασκέδασης ''VOX'' με την Πέγκυ Ζήνα, Κώστα Καραφώτη και τον Νίνο.
Διαδικτυακά μπουζούκια ...!
Τι άλλο θα δούμε;

Και ένα χαρούμενο τραγουδάκι...



H νέα Madonna; κάντε κλίκ
Lady GaGa - Just Dance

Επιστολή βόμβα από πρώην συνεργάτη του Μάκη Τριανταφυλλόπουλου!

Επιστολή βόμβα από πρώην συνεργάτη του Μάκη Τριανταφυλλόπουλου, αναρτήθηκε από το troktiko. Αν είναι αλήθεια όλα αυτά που γράφει, είναι πολύ σοβαρά και μας κάνουν να σιχαθούμε κάποιους υποτιθέμενους 'μεγάλους δημοσιογράφους' και να τους στείλουμε στα αζήτητα. διαβάστε την εδώ...

Απίστευτο!

Από το panic-gr.blogspot.com

Νεο blog

Όσοι ενδιαφέρεστε να μάθετε σχετικά με το Traveller’s Icons και τον Τάσο Δούση, κάντε κλικ στο link: dousis.blogspot.com

Τετάρτη 18 Φεβρουαρίου 2009

Unflag the blogs

Κάποιοι έκαναν 'flag' (επισήμανση για το περιεχόμενό του) το blog του pressmme. Είναι απαράδεκτο καθώς το pressmme αποτελεί πλέον καθημερινή πηγή ενημέρωσης των Ελλήνων χρηστών του διαδικτύου, με πολλά θέματα και αποκαλύψεις. Πρέπει λοιπόν να είναι ελεύθερο, όπως κάθε blog, να γράφει ότι θέλει.

Ανέκδοτο, Πόση αύξηση πήραν οι Έλληνες...



Από το totefteri.blogspot.com


Ρωτάει ο Άγγλος τον Γερμανό:
- Πήρατε αύξηση φέτος;

- Πήραμε!
- Και τι τα έκανες;
- Ε να, αγόρασα ένα σπίτι στις Άλπεις.
- Και τα υπόλοιπα;
- Με τα υπόλοιπα αγόρασα μια Porche 911 Carrera.
Ρωτάει ο Γερμανός τον Γάλλο:
- Πήρατε αύξηση φέτος;
- Πήραμε!
- Και τι τα έκανες;
- Ε να, αγόρασα για την κόρη μου ένα διαμέρισμα στις Κάννες.
- Και τα υπόλοιπα;
- Με τα υπόλοιπα αγόρασα ένα Audi A6 Avant.
Ρωτάει ο Γάλλος τον Έλληνα:
- Πήρατε αύξηση φέτος;- Πήραμε!
- Και τι τα έκανες;
- Ε να, αγόρασα ένα παπάκι 125 cc.
- Και τα υπόλοιπα;
- Τα υπόλοιπα τα έβαλε η μάνα μου!

SAY STOP TO FYROM PSEUDOMACEDONISM

Vasilije (Vasko) Gligorijevic , is an activist, strong criticizer of "Pseudomacedonism" ideology that flourish in former Yugoslav Republic of Macedonia and one of the leading members of the Slavic Philhellenic Network. Vasko has devoted his efforts at improving Slavic-Greek friendship through the advancement of historiographic and anthropological scholarship about Southern Slavs in the Balkans and Greeks as well as the various aspects of their mutual cultural and political relations. In 28th has been arrested from FYROM police charged into Vasko Gligorijevic apartment where they arrested him purportedly because of his activist actions. FYROM newspapers wrote that "he is non-existent person" but suddenly and after the circulation of the new on the internet the same media Vasko located in the known psychiatric hospital Bardovci. For how much problematic mental is the Vasilije Gligorijevic you can see from the articles that it has written occasionally :
Slavic Settlement in Povardarje (FYROM) Reviewed: History, Ethnology and Politics









Βασίλιε Γκλιγκορίεβιτς

Τον απήγαγε μέσα από το σπίτι του η αστυνομία της ΠΔΓΜ και τον εμφάνισε μετά από μία εβδομάδα σε ψυχιατρική κλινική (28 Ιανουαρίου απήχθει ,3 Φεβρουαρίου δημοσίευμα της Νόβα Ματσεντόνια έλεγε για εγκλεισμό του). Στο μεσοδιάστημα Αστυνομία και Σκοπιανά ΜΜΕ, αρνιόταν πεισματικά και την ύπαρξή του. Ο Βάσκο Γκλιγκορίεβιτς είναι ένας ιστορικός ερευνητής, ακτιβιστής και υπέρμαχος της δημοκρατίας που αντιστάθηκε και κατήγγειλε την διαστρέβλωση της ιστορικής πραγματικότητας αλλά και την σκληρή, φασιστικού τύπου, καθημερινότητα που επέβαλε το σύστημα του ψευδομακεδονισμού στους πολίτες της ΠΓΔΜ

Τηλεφούσκα....

Όλοι οι 'μεγάλοι' δημοσιογράφοι σκοτώνονται για να πάρουν συνέντευξη από τον 'μεγάλο' Λάκη Λαζόπουλο. Συγκεκριμένα την προηγούμενη Κυριακή η Real News φιλοξένησε μια συνέντευξη του Λάκη Λαζόπουλου και την παρουσίασε ως μεγάλη επιτυχία που δεν πρέπει κανένας να χάσει και όλοι θα μιλάνε γι αυτή. Εμείς όμως δεν μπορούμε να καταλάβουμε γιατί το θεωρούν κάτι τόσο σπουδαίο και σημαντικό το τι είπε ο Λαζόπουλος. Επίσης δεν μπορούμε να καταλάβουμε γιατί πιστεύουν ότι μπορεί να ενδιαφέρει κάποιον τόσο πολύ, η άποψη του Λαζόπουλου για τους πολιτικούς και την κοινωνία. Αλήθεια πόσοι από εσάς διάβασαν αυτή την 'μεγάλη' συνέντευξη; Πολοί λίγοι και δεν έγινε κανένας χαμός και ούτε μιλάει κανένας γι αυτήν.
Πρέπει να καταλάβουν ότι σχεδόν κανέναν απλό πολίτη δεν ενδιαφέρουν οι απόψεις του του κάθε Λάκη Λαζόπουλου. Πρέπει να καταλάβουν, ότι οι τηλεθεατές που βλέπουν την σατυρική εκπομπή του Λάκη Λαζόπουλου στην τηλεόραση, την βλέπουν γιατί απλά έχει πλάκα, ειδικά τα σατυρικά βιντεάκια που δείχνει, και για τους καλλιτέχνες που φιλοξενεί. Εξάλλου σε σχέση με τις άλλες μπούρδες που δείχνει η τηλεόραση την ίδια ώρα, αυτή είναι η καλύτερη μπούρδα. Ανάμεσα στους τυφλούς βασιλεύει ο μονόφθαλμος. Ο Λάκης Λαζόπουλος είναι ένας ταλαντούχος ηθοποιός, υπάρχουν φυσικά και καλύτεροι, αλλά δεν είναι σε καμιά περίπτωση ούτε εκφραστής της κοινωνίας, ούτε πολιτικός αναλυτής. Τον έχουν θεοποιήσει τα ΜΜΕ και τον έχουν φουσκώσει. Με την σάτιρά του εξάλλου, λίγοι συμφωνούν, γιατί πολλές φορές είναι χυδαία και σκανδαλώδες υπερβολική και έχει μια απαράδεκτη εμπάθεια με κάποια πρόσωπα. Η μεγαλύτερη απόδειξη για όλα αυτά είναι, ότι η εκπομπή που δείχνει ο ALPHA την Κυριακή το βράδυ, ΄όταν ο Λάκης δεν είναι εδώ' και είναι βασισμένη στα σατυρικά βιντεάκια από τις εκπομπές του, κάνει εξίσου πολύ μεγάλα νούμερα τηλεθέασης. Δηλαδή, αυτό αποδεικνύει ότι ο Λαζόπουλος δεν χρειάζεται να εμφανίζεται στην εκπομπή, για να γίνουν νούμερα, το μόνο που χρειάζεται είναι μερικά αστεία βιντεάκια και τραγουδάκια. Μην τρελαίνεστε λοιπόν.

Τρίτη 17 Φεβρουαρίου 2009

Έλεος πια!!! Θα μας τρελάνουν!!!!

Μόνο μπράβο δεν είπαν ο κ. Τριανταφυλλόπουλος και ο κ. Τράγκας στους εγκληματίες τρομοκράτες. Οι κύριοι 'δημοσιογράφοι' προσπάθησαν να μας πείσουν, με τις συνηθισμένες μπούρδο-αναλύσεις τους, ότι οι εγκληματίες που γάζωσαν τον ALTER με σφαίρες λίγο πριν το κεντρικό δελτίο ειδήσεων, είναι ιδεολόγοι και επαναστάτες αντιστασιακοί που περνάνε μηνύματα! Φαίνεται ότι φοβούνται τόσο πολύ μην φάνε και αυτοί καμιά μολότοφ, που άρχισαν το γλύψιμο και τα σενάρια επιστημονικής φαντασίας για να καλοπιάσουν και να ηρεμήσουν τους ψυχοπαθής εγκληματίες. Τι άλλες ανοησίες θα ακούσουμε από τους υποτιθέμενους 'μεγάλους δημοσιογράφους'. Τρομοκράτες, άχρηστοι, πρεζόνια, επικίνδυνοι εγκληματίες και σχιζοφρενείς δολοφόνοι είναι όλοι αυτοί οι κουκουλοφόροι που πυροβολούν στα τυφλά και καίνε και σπάνε και τους αξίζει να πάνε μέσα, μέχρι και ισόβια, και τίποτα λιγότερο. Είναι άκρως επικίνδυνοι ψυχοπαθείς και κάνουν πολύ κακό στην χώρα μας. Ούτε παιδιά της Ελλάδας είναι, ούτε 'άνθρωποι' είναι, ούτε κάτι έχουν να μας πούνε. Έλεος πια !!! Η αστυνομία πρέπει να δράσει άμεσα και δυναμικά. Μην δίνετε καμιά σημασία τι λένε αυτοί οι δημοσιογράφοι και οι συνεργάτες τους. Κανένας πλέον δεν τους παίρνει στα σοβαρά και οι απόψεις τους δεν έχουν κανένα ειδικό βάρος και δεν αφορούν και δεν επηρεάζουν κανέναν πλέον.

Ανέκδοτο! Η Μαριλού!

Ο άντρας διαβάζει την εφημερίδα του και ξαφνικά μπαίνει στο δωμάτιο η γυναίκα του και χωρίς να του πει τίποτα, του αστράφτει μια σφαλιάρα:

ΑΝΤΡΑΣ Μα καλά τρελάθηκες; Τι με χτυπάς;
ΓΥΝΑΙΚΑ Τι είναι αυτό το χαρτάκι που βρήκα στην... τσέπη του παντελονιού σου και γράφει Μαριλού;
ΑΝΤΡΑΣ Δεν θυμάσαι πριν από 2 βδομάδες που πήγα στον ιππόδρομο; Μαριλού είναι το όνομα του αλόγου που είχα ποντάρει.
ΓΥΝΑΙΚΑ Πω-πω, με συγχωρείς, ώρες-ώρες και εγώ δεν καταλαβαίνω πώς γίνομαι τόσο ζηλιάρα. Ελπίζω να μην σε πόνεσα πολύ.
Μετά από 3 μέρες το ίδιο σκηνικό.
Ο άντρας να διαβάζει αμέριμνος την εφημερίδα του στην πολυθρόνα και η γυναίκα του ρίχνει μια δυνατή με το τηγάνι στο κεφάλι.
ΑΝΤΡΑΣ Μα καλά, τι έπαθες πάλι;
ΓΥΝΑΙΚΑ Τηλεφώνησε το άλογό σου και σε θέλει...

Κυριακή 15 Φεβρουαρίου 2009

Πολιτικό Βαρόμετρο

Σύμφωνα με το μηνιαίο Βαρόμετρο της Public Issue για λογαριασμό της Καθημερινής και του ΣΚΑΪ, το 49% των ερωτηθέντων εκτιμά πως ούτε η ΝΔ ούτε το ΠΑΣΟΚ είναι σε θέση να αντιμετωπίσουν επαρκώς τα προβλήματα που ταλανίζουν τη χώρα. Στο ερώτημα ποια είναι η καλύτερη κυβέρνηση το 24% επιλέγει το ΠΑΣΟΚ και το 22% επιλέγει τη ΝΔ.

Τι δείχνει αυτό; Αυτό δείχνει ότι πλέον οι πολίτες είναι απογοητευμένοι από τα δυο μεγάλα κόμματα και δεν περιμένουν ότι το ΠΑΣΟΚ μπορεί να αλλάξει κάτι. Εξάλλου ακόμα και αν καταφέρει το ΠΑΣΟΚ να πάρει την εξουσία στις επόμενες εκλογές, ακόμα και στην καλύτερη περίπτωση, θα έχει 151-153 βουλευτές. Δηλαδή μέσα σε ένα χρόνο το πολύ ο Γ. Παπανδρέου θα τραβάει αυτά που τραβάει τώρα ο Κ. Καραμανλής από τα εσωτερικά μαχαιρώματα και τους εκβιασμούς και φανταστείτε ότι στο εσωτερικό του ΠΑΣΟΚ τα πράγματα είναι πολύ χειρότερα από την ΝΔ. Με το όπλο στην γωνία περιμένουν τον Γ. Παπανδρέου κάποιοι. π.χ. Βενιζέλος, Λομβέρδος κλπ. Οπότε δύσκολα θα μπορέσει να κυβερνήσει ο Γ. Παπανδρέου και αυτό σημαίνει πολιτική αστάθεια.
Το ΠΑΣΟΚ κατά τα άλλα παραμένει σταθερά μπροστά περίπου 4 ποσοστιαίες μονάδες αλλά δεν δείχνει να μπορεί να κάνει κάτι καλύτερο. Από την άλλη ο Κ. Καραμανλής είναι δύσκολο, αλλά όχι αδύνατο, να αναστρέψει την εικόνα και να κερδίσει στις επόμενες εκλογές, αφού διατηρεί την προτίμηση των πολιτών ως ο καταλληλότερος πρωθυπουργός και έχει ακόμα αρκετό χρόνο μπροστά του, αφού δεν πρόκειται να πάει σε πρόωρες εκλογές, όσο και αν 'φωνάζουν' κάποιοι δημοσιογράφοι. Εξάλλου η συντριπτική πλειοψηφία των πολιτών θέλει να παραμείνει ο Κ. Καραμανλής στην αρχηγία της ΝΔ, ακόμα και αν χάσει. Να σημειώσουμε ότι η υπάρχουσα δημοσκοπική διαφορά υπέρ του ΠΑΣΟΚ είναι πολύ μικρή στατιστικά για να το φέρει σίγουρα πρώτο κόμμα στις επόμενες εκλογές. Στο παρελθόν όσες φορές η αντιπολίτευση ήταν μπροστά στις δημοσκοπήσεις με μικρή διαφορά 3-4%, πάντα στο τέλος έχανε τις εκλογές. Είναι λογικό, γιατί ειδικά στην δεύτερη τετραετία μιας κυβέρνησης υπάρχει πάντα γκρίνια που αποτυπώνεται στις δημοσκοπήσεις, χωρίς όμως να επηρεάζει τελικά το εκλογικό αποτέλεσμα. Θυμηθείτε για παράδειγμα την νίκη του ΠΑΣΟΚ με τον Κώστα Σημίτη.
Κάτι άλλο που πρέπει να παρατηρήσουμε στις δημοσκοπήσεις αυτής της Κυριακής είναι ότι ο ΣΥΡΙΖΑ είναι πλέον τέταρτος, αφού τα ποσοστά του έχουν συρρικνωθεί πάρα πολύ, πλησιάζοντας το 6%. Αντίθετα ο ΛΑΟΣ δείχνει να έχει μια μικρή ανοδική τάση. Λογικό είναι αφού ο ΣΥΡΙΖΑ δείχνει να είναι εκτός τόπου και χρόνου κάποιες στιγμές και οι κύριοι Τσίπρας και Αλαβάνος περισσότερο δημιουργούν με την στάση τους προβλήματα, παρά βοηθάνε με προτάσεις και λύσεις. Αντίθετα ο Γ. Καρατζαφέρης κάνει σοβαρές προτάσεις και προτύνει λύσεις στα προβλήματα.

Σάββατο 14 Φεβρουαρίου 2009

Όταν η 'ζωή' γίνεται τέχνη, από πραγματικούς καλλιτέχνες...







πατήστε εδώ - 23 χρόνια μετά








Στίχοι,μουσική,ερμηνεία:
ΚΑΛΛΙΤΕΧΝΗΣ : Γιάννης Μηλιώκας,
Για το καλό μου, Οκτώβριος 1986,

Είδα ένα κόσμο να γκρεμίζεται μπροστά μου,
είδα να γίνεται γιαπί η γειτονιά μου,
για το καλό μου
Είδα τα δέντρα που σκαρφάλωνα κομμένα,
σε φορτηγό τα όνειρά μου φορτωμένα,
για το καλό μου

χωρίς λόγια...

Τρίτη 10 Φεβρουαρίου 2009

Οι καλύτεροι 'σεφ' των ΜΜΕ


Κλείστε επειγόντως την τηλεόραση γιατί είναι επικίνδυνη. Τόσες ανοησίες μαζεμένες δεν έχουμε ξανακούσει ποτέ. Μην ακούτε όλα αυτά περί κρίσης και ανικανότητας της κυβέρνησης. Τίποτα δεν ισχύει. Κάντε μια βόλτα το βράδυ στην Αθήνα και θα καταλάβετε, δεν πέφτει καρφίτσα στα μαγαζιά. Τόσο κόσμο δεν είχε ποτέ. Είναι όλα 'μαγειρεμένα' και σερβιρισμένα από τους καλύτερους 'σεφ' της δημοσιογραφίας. Ούτε τόσο μεγάλη κρίση υπάρχει, ούτε η κυβέρνηση είναι ανίκανη.
Ο Γιώργος Παπανδρέου από την άλλη, είναι πολύ σημαντικός, ικανός και ηθικός πολιτικός και όλοι θα τον θέλανε σε κυβερνητικό πόστο, ίσως ακόμα και για πρωθυπουργό, αλλά από πίσω του ακολουθεί το χάος. Δείτε για παράδειγμα τους 'καμένους' πολιτικά Α.Λομβέρδο και Ε.Βενιζέλο που είχαν πέσει με τα μούτρα να τον φάνε. Θυμάστε τον κ. Λομβέρδο που έκανε κάτι 'χειρονομίες' στην Βουλή εναντίον του Γιώργου Παπανδρέου στην διάρκεια της εκλογικής διαμάχης για το ποιός θα είναι ο επόμενος αρχηγός του ΠΑΣΟΚ μετά την τελευταία του ήττα από την ΝΔ; Νομίζει ο κ. Λομβέρδος ότι οι ψηφοφόροι του ΠΑΣΟΚ το ξεχάσαν; Κάνει λάθος. Θα το δείτε στις επόμενες εκλογές. Θυμάστε τον κ. Βενιζέλο που πριν ακόμα καλά χάσει το ΠΑΣΟΚ τις προηγούμενες εκλογές πήγε να 'φάει' την εξουσία από τον κ. Παπανδρέου; Που είναι τώρα οι κύριοι αυτοί που τον πρόδωσαν με την πρώτη ευκαιρία;
Εμείς πιστεύουμε ότι ακόμα και αν χάσει το ΠΑΣΟΚ τις επόμενες εκλογές από την ΝΔ, ο Γ. Παπανδρέου πρέπει να παραμείνει πρόεδρος του ΠΑΣΟΚ.

Σάββατο 7 Φεβρουαρίου 2009

Μπροστά το ΠΑΣΟΚ με μικρή διαφορά

Τρεις νέες δημοσκοπήσεις για τον Κυριακάτικο τύπο δείχνουν σταθερό προβάδισμα υπέρ του ΠΑΣΟΚ. Στην έρευνα της MRB η διαφορά υπέρ του ΠΑΣΟΚ είναι 3,9%, στο γκάλοπ της Καπα Research 3,5%, και στη δημοσκόπηση της Metron Analysis 3,6%. (πηγή:flash.gr).
Σταθερά μπροστά βρίσκεται το ΠΑΣΟΚ αλλά η ψαλίδα φαίνεται να σταθεροποιείται και να κλείνει, παρά να ανοίγει υπέρ του, παρόλα τα προβλήματα που υπάρχουν και την γκρίνια.
Οι περισσότεροι δημοσιογράφοι-αναλυτές προέβλεπαν ότι η διαφορά θα έφτανε στις 10 ποσοστιαίες μονάδες υπέρ του ΠΑΣΟΚ, κάτι το οποίο φαίνεται να είναι ουτοπικό μέχρι στιγμής. Μετά από όλα αυτά που έχουν συμβεί και την οικονομική κρίση στο ζενίθ, είναι πραγματικά πολύ μικρή η φθορά για την ΝΔ που κυβερνά με μόλις 151 βουλευτές και έχει κατηγορηθεί για σκάνδαλα και ανικανότητα διακυβέρνησης της χώρας. Προφανώς οι πολίτες δεν έχουν πειστεί ακόμα ότι το ΠΑΣΟΚ μπορεί να αλλάξει κάτι και να κυβερνήσει καλύτερα την χώρα από την ΝΔ και φαίνεται ότι ο Κ. Καραμανλής αποτελεί ακόμα το ισχυρότερο πολιτικό πρόσωπο στην συνείδηση των Ελλήνων ψηφοφόρων.
Ταυτόχρονα φαίνεται και η γενικότερη απογοήτευση των Ελλήνων από τα δυο μεγάλα κόμματα που τόσες δεκαετίες κατάντησαν την Ελλάδα μια χώρα καταχρεωμένη, ανοργάνωτη, διεφθαρμένη, τριτοκοσμική και με πολίτες απειθάρχητους στους νόμους και τους κανονισμούς, ενώ είναι ένα από τα παλιότερα μέλη της Ενωμένης Ευρώπης και θα μπορούσε να έχει φτάσει σε πολύ υψηλά επίπεδα σε όλους τους τομείς.

Τετάρτη 4 Φεβρουαρίου 2009

Ανέκδοτο!

kosmosnews.blogspot.com

Φούσκα η 'μεγάλη' Ολυμπιακή

Σε Έλληνες επιχειρηματίες προσφέρεται τώρα η Ολυμπιακή, σαν έσχατη λύση, σύμφωνα με το δελτίο στο EXTRA 3 και τον Γιάννη Παπαγιάννη. Σε λίγο καιρό η Ολυμπιακή πιθανόν να μην πετάει αφού το επιχειρηματικό ενδιαφέρον για την αγορά της είναι πολύ μικρό.


Θυμάστε που οι συνδικαλιστές της Ολυμπιακής, οι οποίοι κάθε βδομάδα κάναν απεργία και καθυστερούσαν τις πτήσεις, μιλούσαν για την φοβερή και τρομερή Ολυμπιακή και ότι το κράτος ξεπουλάει μια μεγάλη αεροπορική εταιρία; τώρα που είναι; ποια μεγάλη εταιρία εννοούσαν; αυτή που κανένας σοβαρός επιχειρηματίας δεν θέλει να αγοράσει έτσι όπως την κατάντησαν; αυτή που το κράτος την άφησε σταδιακά να καταρρεύσει και να γίνει μια προβληματική εταιρία; μήπως τελικά ή μεγάλη Ολυμπιακή ήταν μόνο στην φαντασία μας τόσο μεγάλη;

bbcchinese.com | 新闻主页