Παρασκευή 31 Οκτωβρίου 2008

ΑΜΕΡΙΚΑΝΙΚΕΣ ΕΚΛΟΓΕΣ


Σταθερό προβάδισμα επτά μονάδων διατηρεί ο υποψήφιος του Δημοκρατικού Κόμματος για την αμερικανική Προεδρία, Μπαράκ Ομπάμα, έναντι του ρεπουμπλικανού αντιπάλου του, Τζον ΜακΚέιν, μόλις τέσσερις ημέρες πριν από τις εκλογές, σύμφωνα με την τελευταία δημοσκόπηση.

Σύληψη με Χρόνια Πολλά

Έκπληκτος έμεινε ένας 49χρονος στην Ταϊβάν όταν ξαφνικά εμφανίστηκαν ενώπιόν του αστυνομικοί με μια τούρτα γενεθλίων, του τραγούδησαν τα χρόνια πολλά και στη συνέχεια τον συνέλαβαν. Όπως δήλωσε ο επικεφαλής της αστυνομίας, ο εορτάζων είχε κλέψει μια χήνα για να γιορτάσει τα γενέθλιά του καθώς δεν είχε κανέναν στον κόσμο για να γιορτάσει μαζί του. Για το αδίκημα αυτό συνελήφθη.

REAL NEWS


O Νίκος Χατζηνικολάου ανακοίνωσε ότι η εφημερίδα του REAL NEWS θα κυκλοφορήσει στις 23 Νοεμβρίου. Περιμένουμε να δούμε αν θα είναι η εφημερίδα που θα καταφέρει να κοντράρει το ΠΡΩΤΟ ΘΕΜΑ.

X-FACTOR


Πολύ γέλιο το X-FACTOR στον ΑΝΤ1. Πραγματικά αξίζει να το δεις και να το ακούσεις μόνο για τον Σάκη Ρουβά. Είναι σαν να βλέπεις Mr.Bean .
Σίγουρα όμως δίνονται ευκαιρίες σε νεα παιδιά να αναδείξουν το ταλέντο τους μέσα απο αυτά τα παιχνίδια και δεν αμφιβάλουμε ότι τα μέλη της κριτικής επιτροπής έχουν την εμπειρία να το δούνε. Όσο για τον Σάκη κάποια τραγούδια του μας αρέσουν, αλλά πραγματικά έχει πολύ πλάκα σαν παρουσιαστής.

Γιώργος Λιάγκας "Δεν βάφω τα μαλλιά μου¨

Ο Γιώργος Λιάγκας δήλωσε ότι δεν βάφει τα μαλλιά του . "Δεν βάφω τα μαλλιά μου¨ φώναζε έξαλλος στην ραδιοφωνική παρτενέρ του Ελεάννα Τρυφίδου η οποία τον κατηγορούσε ότι τα βάφει, στον REAL FM. Tην συγκλονιστική αυτή είδηση την διαβάσαμε στους vapsomalliades.blogspot.com ένα blog για αυτούς που βάφουν τα μαλλιά τους και έχει πολύ πλάκα. Μήπως τα βάφει τελικά;

ΤΟ ΚΑΝΑΛΙ ΤΗΣ ΒΟΥΛΗΣ ΑΝΑΒΑΘΜΙΖΕΤΑΙ ΜΕ ΡΙΑΛΙΤΙ ΠΟΛΙΤΙΚΩΝ

Η Βουλή ενισχύει την παρουσία της στα MEDIA. Το κανάλι της Βουλής εκσυγχρονίζεται, αναβαθμίζεται και ενισχύεται οικονομικά. Στο νεο του πρόγραμμα θα υπάρχει εκπομπή που θα παρουσιάζει την καθημερινότητα των πολιτικών. Reality πολιτικών δηλαδή θα βλέπουμε στο ανανεωμένο κανάλι της Βουλής.

1,17 εκ. ευρώ θα είναι η επένδυση για την ενίσχυση της παρουσίας της Βουλής στον χώρο των MEDIA και του INTERNET.

Νοικιάζουν τα parking


Εταιρίες οnline νοικιάζουν θέσεις parking! Όποιος έχει θέση parking και απουσιάζει κάποιες ώρες μπορεί να την νοικιάζει σε άλλους μέσα από αυτές τις εταιρίες για τις ώρες που λείπει. Αν για παράδειγμα λείπεις για κάποιες ώρες κάθε μέρα και έχεις θέση parking που μένει κενή, μπορείς να νοικιάζεις την θέση σου αυτή για τις ώρες που λείπεις και να κερδίζεις κάποια επιπλέον χρήματα.

Στη Δανία η ομάδα χάντμπολ της Αναγέννησης Αρτας


Στη Δανία η γυναικεία ομάδα χάντμπολ της Αναγέννησης Αρτας όπου θα δώσει δύο παιχνίδια με τη Βέγεν την Παρασκευή (31/10, 21:00 GR) και το Σάββατο (1/11, 18:00 GR) για τον τρίτο γύρο στο Κύπελλο Κυπελλούχων. Ευχόμαστε το καλύτερο στα κορίτσια οι οποίες στο παρελθον έχουν φέρει μεγάλες επιτυχίες στην Ελλάδα.

ΚΑΛΗΜΕΡΑ ΜΕ ΤΟΝ ΘΕΙΟ

Καλημέρα με τον απολαυστικό Γ. Τράγκα στον REAL FM 97.8, τον Θείο, κάθε πρωί 8-10. Κάνει ραδιοφωνικό show o Γ.Τράγκας. Με τον δικό του ιδιαίτερο τρόπο σχολιάζει τα πολιτικά σκάνδαλα και τα'χώνει σε όλους κάνοντας αποκαλύψεις. Τώρα τελευταία τα χει βάλει με τον Καραμανλή και την ΝΔ αν και είναι γνωστό ότι γενικότερα στηρίζει την γαλάζια παράταξη.

«Μεσάνυχτα με τη Βάνα» στο EXTRA 3


Ξεχωριστή η βραδυνή εκπομπή της Βάνα Μπάρμπα στο EXTRA3 με καλεσμένους τον Γιάννη Δαλιανίδη και τον Στάθη Ψάλτη. Καλεσμένη και η Έφη Σαρρή στην οποία η Βάνα τα 'χωσε κανονικά που ήρθε σε κόντρα με τον Λαζόπουλο. Προκάλεσες την τύχη σου της είπε. Αμέσως μετά την επίθεση για να την καλοπιάσει της είπε οτι θα μπορούσε μετά από τόσα χρόνια να είναι η Madonna της Ελλάδας! Ελπίζουμε να μην το μάθει η Madonna και θυμώσει.

Πέμπτη 30 Οκτωβρίου 2008

TOP 3 ΕΛΛΗΝΙΚΕΣ ΣΕΙΡΕΣ ΤΗΣ ΕΒΔΟΜΑΔΑΣ



Σύμφωνα με τις μετρήσεις της AGB οι 3 καλύτερες Ελληνικές σειρές της Εβδομάδας είναι :
1. ΛΑΚΗΣ ΓΛΥΚΟΥΛΗΣ MEGA - 45,7
2. ΕΥΤΥΧΙΣΜΕΝΟΙ ΜΑΖΙ MEGA - 40,3
3. ΠΟΛΥΚΑΤΟΙΚΙΑ MEGA - 40,1

Στενοχωρημένος ο Μάκης


Στενοχωρημένος ο Μάκης απόψε στην Ζούγκλα. Ο μάγειρας της εκπομπής του και καλός του φίλος έφυγε από την ζωή σε τραγικό ατύχημα με μηχανή. Φανερά συγκινημένος ξεκίνησε την εκπομπή του πριν από λίγο. Για όσους δεν γνωρίζουν ο Μάκης Τριανταφυλλόπουλος είχε πάντα κάτι να προσφέρει για φαγητό στους καλεσμένους του.

BREAKING NEWS

BREAKING NEWS


Αρχίσαν τα σποτάκια απόψε για την συνέντευξη του Ρουσόπουλου στον Γ.Πρετεντέρη. Η πληροφορία είχε ήδη διαρεύσει στα δημοσιογραφικά στέκια από γνωστή δημοσιογράφο του MEGA.

Τον αδικήσατε κύριε Πρόεδρε


Τον αδικήσατε κύριε πρόεδρε είπε ο Ν. Χατζηνικολάου στον Γ.Καρατζαφέρη στο κεντρικό δελτίο ειδήσεων του ALTER, αναφερόμενος στο πρόσωπο του Γ. Τράγκα, σχετικά με την επίθεση του Καρατζαφέρη κατά του Τράγκα. Ο πρόεδρος του ΛΑΟΣ Γ. Καρατζαφέρης απάντησε ότι ο Γ.Τράγκας είναι τα , απείθαρχος, ατίθασος και άκακος και ότι είναι φίλος του. Έτσι φέρονται στους φίλους κύριε πρόεδρε;

Ο Βύρων Πολύδωρας


Θα τον δούμε πάλι στην κυβέρνηση;

Η ΣΥΝΕΝΤΕΥΞΗ ΡΟΥΣΟΠΟΥΛΟΥ


Απόψε στο κεντρικό δελτίο ειδήσεων του MEGA περιμένουμε να δώσει στοιχεία ο Γ. Πρετεντέρης για την συνέντευξη με τον Ρουσόπουλο.

ΚΡΥΦΗ ΜΑΣΟΝΙΚΗ ΣΤΟΑ ΣΤΗΝ ΠΑΤΡΑ


Στην espressonews.gr διαβάσαμε ότι οι αστυνομικές αρχές ανακάλυψαν κρυφή μασονική στοά πλήρως εξοπλισμένη στο εγκαταλειμμένο νεοκλασικό κτίριο στην οδό Ρήγα Φεραίου στο κέντρο της πόλης της Πάτρας. Από την έρευνα προέκυψε ότι όλο το κτίριο αποτελούνταν από μυστικές σκοτεινές αίθουσες τελετών, ενώ ανακάλυψαν δεκάδες άμφια (ποδιές) που φορούν οι τέκτονες κατά τη διάρκεια των συναντήσεων και των τελετών τους. Το περιστατικό που έχει αφήσει άφωνη την τοπική κοινωνία -και όχι μόνο- συνέβη τα ξημερώματα της περασμένης Κυριακής, όταν περαστικός ενημέρωσε την αστυνομία ότι Αφγανοί λαθρομετανάστες είχαν διαρρήξει το εγκαταλειμμένο κτίριο στην οδό Ρήγα Φεραίου στο κέντρο της πόλης. Ακόμα δεν έχει βρεθεί ο ιδιοκτήτης του κτιρίου.

ΑΜΕΡΙΚΑΝΙΚΕΣ ΕΚΛΟΓΕΣ


Διευρύνεται το προβάδισμα του Ομπάμα πέντε ημέρες πριν ανοίξουν οι κάλπες στις ΗΠΑ.

ΤΑ ΠΗΡΕ ΣΤΟ ΚΡΑΝΙΟ Ο ΜΑΚΗΣ


Φοβερό το άρθρο με τίτλο Λίγη τσίπα ρε! του Μάκη Τριανταφυλλόπουλου στο zougla.gr που τα λέει έξω από τα δόντια.

Λίγη τσίπα ρε! Είναι το σύνθημα με το οποίο θα σας πάει ο λαός στις εκλογές λέει ο Μάκης Τριανταφυλλόπουλος.

Αξίζει επίσης να δείτε στο zougla.gr και τα video από την παρουσίαση του βιβλίου του εργατολόγου Χρήστου Νικολουτσόπουλου, «Οι δύο μέρες που συγκλόνισαν τον κόσμο μου», η οποία έγινε σε γνωστό ξενοδοχείο της Αθήνας. Μέχρι και κλαρίνα είχαν! Ο εργατολόγος αναφέρεται στο βιβλίο του με πολύ βαριές κουβέντες για τον Θέμο Αναστασιάδη σχετικά με το γνωστό θέμα του κομιστή του DVD και του Ζαχόπουλου.
Σίγουρα θα χει ενδιαφέρον απόψε η ΖΟΥΓΚΛΑ του Μάκη στο ΑΛΤΕΡ.

ΤΗΝ ΒΡΗΚΕ ΤΗΝ ΚΑΛΟΜΟΙΡΑ ΤΟ ΤΡΟΚΤΙΚΟ!


Η Καλομοίρα σύντομα θα παρουσιάζει νεο τηλεπαιχνίδι στον Alpha σύμφωνα με το άρθρο στο http://www.troktiko.blogspot.com/

ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ Η ΚΑΛΟΜΟΙΡΑ;


Η Καλομοίρα που είναι; Μας άφησε και πήγε στην Αμερική να κάνει οικογένεια. Κατηγόρησε τις εταιρίες στην Αθήνα ότι δεν τηρήσαν τις συμφωνίες και τα συμβόλαια. Αλήθεια η Καλομοίρα ποιόν θα ψηφίσει στις Αμερικάνικες εκλoγές;

3 κουκουλοφόροι χτύπησαν 85χρονη


3 κουκουλοφόροι χτύπησαν 85χρονη για να πάρουν την σύνταξη της στο κέντρο της Αθήνας. Σε πολύ σοβαρή κατάσταση η 85χρονη.
Μεγάλη η αύξηση της εγληματικότητας στο κέντρο της Αθήνας.

ΑΠΕΡΓΙΑ ΣΤΟ ΜΕΤΡΟ


Εικοσιτετράωρη απεργία σε μετρό και Ολυμπιακή σήμερα.

Πρώτο το ΠΑΣΟΚ με 2,5 %


Πρώτο το ΠΑΣΟΚ με 2,5 % μπροστά από την ΝΔ σύμφωνα με την δημοσκόπηση στον ΑΝΤ1 και την εκπομπή Αποδείξεις του Νίκου Ευαγγελάτου.

Τετάρτη 29 Οκτωβρίου 2008

ΔΗΜΟΣΚΟΠΗΣΕΙΣ


Για να δούμε την νεα δημοσκόπηση στον ΑΝΤ1 και τον Ν. Ευαγγελάτο που όπως ακούγεται προηγείται το ΠΑΣΟΚ 2,5% έναντι της ΝΔ.

ΒΑΣΙΑ ΛΟΗ ΣΤΟΝ REALFM 97.8


Ευχαριστούμε την Βάσια που μας ανάφερε στην εκπομπή της και εμείς συνεχίζουμε να την ακούμε κάθε βράδυ 10-12 στον REAL FM.

ΘΑΒΕΙ ΚΑΙ ΠΡΟΣΒΑΛΕΙ ΤΟΝ Γ. ΤΡΑΓΚΑ


Θάβει και προσβάλει τον Γ. Τράγκα το θέμα στο nonews-news.blogspot.com
Απαράδεκτα τα σχόλια στο παραπάνω blog για τον Γ. Τράγκα. Σίγουρα είναι θέμα το ότι παίρνει τόσο μεγάλη κρατική επιδότηση σε σχέση με τις μικρές πωλήσεις της εφημερίδας του, και χρειάζονται να δωθούν εξηγήσεις, αλλά αυτή η επίθεση αφορά προσωπικά δεδομένα και προσβάλει τον ίδιο προσωπικά και την θεωρούμε απαράδεκτη.

ΣΥΝΕΝΤΕΥΞΗ ΡΟΥΣΟΠΟΥΛΟΥ


Ο Γιάννης Παπαγιάννης στο Αποκαλυπτικό Δελτίο στο EXTRA 3 αναφέρει πληροφορία από το blog nonews-news.blogspot.com για επικείμενη συνέντευξη Ρουσόπουλου στον Γιάννη Πρετεντέρη. Για να δούμε αν θα γίνει αυτή η συνέντευξη που σίγουρα όλοι την περιμένουμε και πόσο αποκαλυπτική θα είναι.

ΒΑΣΙΑ ΛΟΗ ΣΤΟΝ REAL FM


Κάθε βράδυ για δύο ώρες 10-12 ακούμε την Βάσια Λόη στον REAL FM 97.8.
Μπράβο Βάσια.

TOP 5 - Σούπερ Λίγκα




Η βαθμολογία του πρωταθλήματος

1. Ολυμπιακός 16

2. ΠΑΟΚ 15

3. Ξάνθη 14

4. Εργοτέλης 12


5. Παναθηναϊκός 11

Πολύ δυνατός ο ΠΑΟΚ , πολύ αδύνατος ο ΠΑΟ μέχρι τώρα.

ΠΟΛΕΜΟΣ ΜΕΤΑΞΥ BLOGS


Πόλεμος μεταξύ των http://www.troktiko.blogspot.com/ και http://www.pressmme.blogspot.com/ έχει ξεσπάσει και οι αλληλοκατηγορίες πέφτουν βροχή.

ΠΑΟ - ΕΡΓΟΤΕΛΗΣ 2-3


O Παναθηναϊκός έχασε μέσα στην έδρα του
από τον Εργοτέλη με 2-3!!!!!

LIVE ONLINE ΣΕΙΣΜΟΙ


ΣΕΛΙΔΑ ΠΟΥ ΔΕΙΧΝΕΙ ΤΟΥΣ ΤΕΛΕΥΤΑΙΟΥΣ ΣΕΙΣΜΟΥΣ
http://www.emsc-csem.org/index.php?page=current&sub=list

Στο καλό και να μας γράφεις


Στις 4 Νοεμβρίου οι Αμερικάνικες εκλογές. Λίγες μέρες ακόμα μένουν για να μας αποχαιρετήσει ο πλανητάρχης George Walker Bush (junior) και να περάσει στην ιστορία. Έλπίζουμε ο νεος πλανητάρχης να φέρει την ειρήνη και την ισορροπία σε αυτό τον πλανήτη και να μην συνεχίσει το καταστροφικό έργο του προκάτοχού του. Στο καλό και να μας γράφεις.

ΔΙΑΓΟΡΑΣ - ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ 2-3


ΔΙΑΓΟΡΑΣ ΡΟΔΟΥ - ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ
2-3
ΔΥΣΚΟΛΗ ΠΡΟΚΡΙΣΗ ΓΙΑ ΤΟΝ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟ ΣΤΗΝ ΕΠΟΜΕΝΗ ΦΑΣΗ ΤΟΥ ΚΥΠΕΛΟΥ

ΕΣΒΗΣΑΝ ΤΑ ΦΩΤΑ ΚΑΙ Ο ΑΓΩΝΑΣ ΔΙΑΚΟΠΗΚΕ ΣΤΟ Β' ΗΜΙΧΡΟΝΟ , ΑΥΤΟΚΤΟΝΗΣΕ ΠΑΙΧΤΗΣ ΤΟΥ ΔΙΑΓΟΡΑ ΠΡΙΝ ΤΟΝ ΑΓΩΝΑ


ΔΙΑΓΟΡΑΣ - ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ


Συγκλονιστικό!!!! Λίγο πριν τον αγώνα αυτοκτόνησε 25χρονος ποδοσφαιριστής του Διαγόρα Ρόδου. Το πτώμα του βρέθηκε λίγο πριν τον αγώνα. Η είδηση μαθεύτηκε κατά την διακοπή του αγώνα, ο οποίος ξεκίνησε πάλι πριν από λίγο. Σκορ 2-2.

ΔΙΑΓΟΡΑΣ - ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ - ΔΙΑΚΟΠΗ ΑΓΩΝΑ


ΔΙΑΓΟΡΑΣ ΡΟΔΟΥ - ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ
2-2
ΣΤΟ Β' ΗΜΙΧΡΟΝΟ ΓΙΑ ΤΟ ΚΥΠΕΛΛΟ


ΔΥΣΚΟΛΑ ΤΑ ΠΡΑΓΜΑΤΑ ΓΙΑ ΤΟΝ ΘΡΥΛΟ
ΚΟΠΗΚΕ ΚΑΙ ΤΟ ΡΕΥΜΑ ΚΑΙ ΣΒΗΣΑΝΕ ΤΑ ΦΩΤΑ ΣΤΟ ΓΗΠΕΔΟ!

ΔΙΑΓΟΡΑΣ - ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ


ΔΙΑΓΟΡΑΣ ΡΟΔΟΥ - ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ 1-1
ΣΤΟ Α' ΗΜΙΧΡΟΝΟ ΓΙΑ ΤΟ ΚΥΠΕΛΛΟ

ΜΗΤΣΟΤΑΚΗΣ ΠΑΣΟΚ ΚΑΙ ΔΕΟΣ


Γιατί δεν προτείνατε τον Μητσοτάκη για την επιτροπή σοφών της Ευρώπης; Τώρα θύμωσε και στηρίζει το ΠΑΣΟΚ με τις δηλώσεις του για να σας εκδικηθεί. Σύμφωνα με τις τελευταίες δηλώσεις του προτιμά ένα ισχυρό ΠΑΣΟΚ στην κυβέρνηση παρά την ακυβερνησία της ΝΔ.

Ντιέγκο Αρμάντο Μαραντόνα


Ο θρύλος του ποδοσφαίρου, Ντιέγκο Αρμάντο Μαραντόνα θα αναλάβει την εθνική ομάδα της Αργεντινής. Βοηθός του θα είναι ο Πέδρο Ντρόγκλιο, ενώ χρέη τεχνικού διευθυντή θα εκτελεί ο Κάρλος Μπιλάρδο, ο οποίος ήταν εκ των πρωταγωνιστών της Αργεντινής στην κατάκτηση του Μουντιάλ το 1986.

Τρίτη 28 Οκτωβρίου 2008

ΑΠΟΚΑΛΥΠΤΙΚΟ ΔΕΛΤΙΟ


Πολύ καλός ο Γιάννης Παπαγιάννης στο EXTRA 3 και στο REAL FM. Σοβαρός και αντικειμενικός. Από τους λίγους καλούς και σοβαρούς Έλληνες δημοσιογράφους σήμερα.

Αἰδώς Ἀργεῖοι


Η φράση " αἰδώς Ἀργεῖοι " που σε απλά ελληνικά σημαίνει "ντροπή Αργείοι!" Με τη φράση αυτή επιπλήττουμε συνήθως κάποιες ομάδες ή σύνολα ανθρώπων, όταν η συμπεριφορά ή η στάση τους δε συνάδει με την ενδεδειγμένη ή την αναμενόμενη. Σπάνια μπορεί να χρησιμοποιηθεί και για ατομική επίπληξη.
Με τη φράση αυτή επέπληξε ο Αίαντας τους Αργείους όταν φοβισμένοι είχαν καταπτοηθεί και ανέχονταν τους Τρώες να απειλούν με κάψιμο τα πλοία τους.

Αυτή η φράση ταιριάζει απόλυτα σήμερα στους 300 που μας κυβερνάνε.

ΣΩΣΤΟΣ Ο Π. ΨΩΜΙΑΔΗΣ


ΔΗΛΩΣΕΙΣ ΤΟΥ ΝΟΜΑΡΧΗ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗΣ Π. ΨΩΜΙΑΔΗ ΜΕΤΑ ΤΗΝ ΠΑΡΕΛΑΣΗ ΤΗΣ 28ΗΣ ΟΚΤΩΒΡΙΟΥ


«Μετά το ΟΧΙ του Ιωάννη Μεταξά και του ελληνικού λαού είναι ώρα το έθνος και η νεολαία μας, όλοι μαζί ενωμένοι, να πούμε ένα μεγάλο ΟΧΙ στην παραχώρηση του ονόματος της Μακεδονίας μας».

TOP 3 - TRASH TV OF THE WEEK

1. Αξίζει να το δεις - Γιατί δεν αξίζει να το δεις και δυστυχώς το έχουν και μεσημεριάτικα και μπορεί κατα λάθος να πέσεις πάνω του.



2. Ράδιο - Αρβύλα - Mόνο για κάποια από τα συγκροτήματα που φέρνουνε αξίζει να το δεις καμια φορά. Δεν γυρνάνε πάλι στο ΑΜΑΝ;


3. Ολα9 - Νο comment.


3 στα 3 για τον ΑΝΤ1 και παίρνει το βραβείο TRASH TV CHANNEL OF THE WEEK

Έχει κουράσει


Άρχισε η πτώση για τον Λάκη Λαζόπουλο. Η τηλεθέαση πέφτει συνεχώς, με αντιπάλους κάτι σειρές της πλάκας και ο κόσμος αρχίζει να βαριέται και να εκνευρίζεται με συνέχεια τα ίδια και τα ίδια και την λάσπη που πετάει σε συγκεκριμένα πρόσωπα πίσω από την ασπίδα της ΄σάτιρας'. Δύσκολα θα κάνει και του χρόνου την ίδια εκπομπή. Έχει κουράσει ο Λαζόπουλος . Και φτάνει πια με την σαχλαμάρα 'στην σάτιρα όλα επιτρέπονται και δεν υπάρχουν όρια' . Τά πάντα έχουν όρια.

bbcchinese.com | 新闻主页